Joomla website ondersteuning

Joomla specialist db8 biedt Joomla website ondersteuning aan bedrijven en organisaties. De onderstaande diensten geven een voorbeeld van mogelijke Joomla ondersteuning.

Joomla specialist db8 geeft u advies over het optimaal gebruik van Joomla en over mogelijke uitbreidingen om een website te realiseren die aansluit bij uw wensen en uw bedrijfsproces, en adviseert u over alle aspecten (technisch, marketing en communicatie) van een Joomla website.

Installatie van Joomla bij een hosting provider is redelijk eenvoudig. Mits u de juiste technische kennis heeft. En mits u een goede hosting provider heeft uitgekozen die de server optimaal voor Joomla heeft ingeregeld. Heeft u niet de benodigde technische kennis? Heeft u zelf onvoldoende tijd? Of zoekt u een Joomla specialist die het installeren en afregelen sneller kan door jarenlange ervaring?

Joomla is een content management systeem, bedoeld om artikelen ("content") via een website te beheren en aan bezoekers te tonen. De kern is uit te breiden met zogenaamde extensies (componenten, modules, plugins) zodat nieuwe functionalitet aan de website toegevoegd kan worden.

Uw Joomla website wordt pas echt uniek als die wordt weergegeven in de vormgeving van uw huisstijl. De vormgeving wordt bepaald door de layout template die u gebruikt. Er zijn twee mogelijkheden om een unieke vormgeving te creeeren: maatwerk design of gebruik een van commercieel template.

Om eventuele bugfixes en patches te installeren is het belangrijk om met de best ondersteunde Joomla versie te werken. Dit is meestal de meest recente versie.

Er zijn voor Joomla veel uitbreidingen beschikbaar in de vorm van webapplicaties. Dergelijke webapplicaties draaien binnen Joomla. Er zijn veel standaard extensies beschikbaar, zowel betaalde als gratis extensies.

Joomla is vrij eenvoudig in gebruik maar om efficienter met het systeem te werken, kan een Joomla training op maat handig zijn.

Als u tegen technische vragen of problemen met Joomla aanloopt, dan kunt u bij db8 terecht voor betaalde ondersteuning