maatwerk.jpg

Ontwikkeling

Sinds 2005 ondersteunt db8 bedrijven en organisaties met maatwerk ontwikkeling voor hun Joomla websites: Componenten, Modules, Plugins, Taalbestanden, Templates en koppelingen naar andere websites en systemen.

Welke maatwerk uitbreidingen wilt u realiseren?

Maatwerk Joomla website nodig?

Joomla is een open source Content Management Systeem (CMS) die het gemakkelijker maakt om een website te beheren. Voor iemand met technische affiniteit is de installatie redelijk eenvoudig.

Maatwerk Joomla applicatie ontwikkelen?

De standaard functionaliteit van Joomla is gemakkelijk uit te breiden met zogenaamde extensies. Er zijn veel uitbreidingen beschikbaar die tegen een geringe vergoeding kunnen worden aangeschaft.

Andere website omzetten naar Joomla?

Bestaande websites zijn op verschillende manieren over te zetten naar een Joomla website: migratie op database niveau, handmatig kopieren + plakken en geautomatiseerd knippen en plakken.

Extern systeem aan Joomla koppelen?

Steeds meer software zoals websites worden met externe systemen verbonden door middel van zogenaamde API (application programming interface) koppelingen.

Uw eigen Joomla API webservice?

Een webservice is een interface om informatie uit een database eenduidig via een application programming interface (API) beschikbaar te maken.

Electronisch betalen in uw Joomla site?

Om op e-commerce websites zoals webwinkels electronisch betalen mogelijk te maken, is een koppeling met electronische betaalsystemen nodig.